1. DISPOZITII GENERALE

Prin prezența se stabilesc condițiile de vânzare a produselor din magazinul on-line www.indrumsprerai.ro proprietatea Logistic landscape Tom SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul  J12/4447/2008, cod unic de inregistrare RO24710439, cu sediul în Chinteni, str. Unirii nr.211, judeţ Cluj, tel. 0742156985, adresa de e-mail comenzi contact@indrumsprerai.ro

Folosirea acestui site, respectiv înregistrarea unei comenzi, implică: acceptarea de către Dumneavoastră a prezenților termeni și condiții și acceptarea de către Dumneavoastră a utilizării adresei de poștă electronică (e-mail) că tehnică de comunicație la distanță. Pentru folosirea in cele mai bune condțtii a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără nici o notificare prealabilă. Sunteți de acord și acceptați ca, fără nici o notificare prealabilă, putem sterge sau adăuga orice informație pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau nu confirmăm sub nici o formă tipul de informație pe care îl veți găsi pe aceste site-uri. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau luați sau nu în considerare informația găsita acolo.

2. PRODUSE

Magazinul on-line www.indrumsprerai.ro este specializat în comercializarea de produse necomestibile, către orice persoană fizică, româna sau străină, care a implinit vârsta de 18 ani, ce acționează în alte scopuri decât cele ale activității sale comerciale sau profesionale. Pentru fiecare dintre produsele postate pe site-ul menționat, Logistic landscape Tom SRL se obligă să afișeze toate caracteristicile esențiale ale acestora, care să permită cumpărătorului o identificare, compârare și o alegere corecta. Logistic landscape Tom SRL iși rezervă dreptul de a modifica fără preaviz caracteristicile produselor afișate. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect etc). Produsele comercializate respectă legislația română în vigoare. Logistic landscape Tom SRL nu poate fi considerată responsabilă pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandate.

3. PREȚURI

Prețurile afișate pe www.indrumsprerai.ro sunt exprimate în RON și includ TVA. Facturarea se face la prețurile afișate în momentul înregistrării comenzii, cu excepția eventualelor greșeli sau modificări ale TVA.

Factura va cuprinde și tariful de livrare. Transportul se calculeaza in functie de locatie, prețul se schimbă în funcția de adresa de livrare. 

4. CONDIȚII ȘI MODALITĂȚI DE PLATĂ

Plata comenzii se poate face prin:

Prin card (plata online-dacă aceasta modalitate de plată este împlementata și funcțională): – factura se achită în avans prin transferarea sumei aferente în contul Logistic landscape Tom SRL. În cazul în care plata se va face on-line, comanda va fi procesată după primirea confirmării de plată;

5. LIVRAREA ÎN CLUJ

Costurile de livrare vor fi specificate în timpul procesului de comandă.

Ne rezervăm dreptul de a modifica costurile de livrare în orice moment, cu sau fără notificare prealabilă.

6. DREPTUL DE DENUNȚARE UNILATERALĂ A CONTRACTULUI

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor, la încheierea și executarea contractelor la distanță:

Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără învocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcină consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Dumneavoastră veți returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de expediere vor fi suportate de Dumneavoastră. Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dumneavoastră.

7. LIMITELE RESPONSABILITĂȚII

Logistic landscape Tom SRL nu poate fi responsabilă pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forță majoră.

8. RECLAMAȚII

Reclamațiile Dumneavoastră privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate le puteți  pe adresa de email contact@indrumsprerai.ro.